Γειά σου…

Είμαι η Γεωργία Χατζηιωάννου, γεννήθηκα στην Πτολεμαΐδα τον Αύγουστο του 1986. Ξεκίνησα το ταξίδι μου στον μαγικό κόσμο της διατροφής στην Σητεία της Κρήτης σπουδάζοντας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Επιστημών  Διατροφής & Διαιτολογίας με διπλωματική εργασία  ‘’Η Εξέλιξη της Διατροφής και του Τρόπου Ζωής και ο Αντίκτυπος τους στην Πρωτοβάθμια Πρόληψη της Υγείας του Ανθρώπου’’. Η περιέργεια μου για το ανθρώπινο σώμα με οδηγεί σε διαρκείς αναζητήσεις και έτσι εκπαιδεύτηκα στο Personal & Group Training στην σχολή της Base Training με πιστοποίηση από το ACSM. Αυτή την στιγμή επεκτείνω τις σπουδές μου φοιτώντας εξ’ αποστάσεως στο Internacional Institute of Naturopathy της Βιέννης  ενώ έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση μου στο NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) από το Dynamic Equilibrium System με πιστοποίηση από την INLPTA αποκτώντας τον τίτλο της NLP WELLBEING COACH.

Ολιστική Προσέγγιση

Αυτοσκοπός μου είναι μια ολιστική προσέγγιση για το πως λειτουργεί αυτή η θαυμάσια μηχανή, το ανθρώπινο σώμα. Ο εγκέφαλος μας, τα συναισθήματα μας αλλά και η βιοχημεία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το τι συμβαίνει στο σώμα μας, την λειτουργία των συστημάτων του και κυρίως του πρώτου εγκεφάλου μας και κυβερνήτη μας, του Εντέρου! Σε αυτό, φυσικά, μείζονα ρόλο έχουν τα τρόφιμα που καταναλώνουμε και πόσο φυσικά είναι. Για αυτό δεν σταματώ ποτέ να αναζητώ και να εξετάζω φυσικά τρόφιμα και την επιρροή τους στην υγεία μας.

OnLine Diet Health Club

Όλο αυτό το ταξίδι και οι παραπάνω πεποιθήσεις μου με οδήγησαν στην συνειδητοποίηση της μεγάλης ανάγκης που υπάρχει για ενημέρωση και καθοδήγηση πάνω στα θέματα της ορθής διατροφής και της εύκολης πρόσβασης σε αυτήν από όλο τον πληθυσμό. Για αυτό και δημιούργησα το Diet OnLine Health Club, μια OnLine υπηρεσία παροχής προσωπικού διαιτολογίου ώστε να έχεις εύκολη, γρήγορη και οικονομική πρόσβαση στην σωστή και ισορροπημένη διατροφή, σύμφωνα με το πως πραγματικά δουλεύει ο ανθρώπινος οργανισμός αλλά και τις προσωπικές σου επιλογές, χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Σε περιμένω να ταξιδέψουμε μαζί με μοναδικό προορισμό την υγεία και την ομορφιά. Μαζί θα κάνουμε το σώμα σου όμορφο και υγιές!

Γεωργία Χατζηιωάννου

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Nlp Wellbeing Coach

Personal Trainer