Καλώς ήρθες!

Τα προγράμματά μου ανάλογα με τον σκοπό τους, π.χ. την μέγιστη απώλεια λίπους ή την αύξηση μυϊκού ιστού έχουν στόχο την βέλτιστη υγεία, την αποτοξίνωση και την εξάλειψη των φλεγμονών του εντέρου και γενικότερα του οργανισμού, καθώς και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!

Το Diet OnLine Health Club προσφέρει 8 διαφορετικά πρόγραμμα τα οποία μπορείς να δεις αναλυτικά στην επόμενη ενότητα.

  • Το βασικό πρόγραμμα με 2 διαιτολόγια τον μήνα (ανά 14 ημέρες), με κόστος 25€/μήνα.
  • Το εντατικό πρόγραμμα με 4 διαιτολόγια τον μήνα (ανά 7 ημέρες), πιο στενή παρακολούθηση και σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα, με κόστος 50€/μήνα.
  • Το πρόγραμμα της Εμμηνόπαυσης το οποίο είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις γυναίκες στην κλιμακτήριο καθώς και για αυτές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον κύκλο τους. Περιέχει 4 διαιτολόγια/μηνά με κόστος 50€/μήνα.
  • Το πρόγραμμα νηστείας για αποτοξίνωση και μείωση των φλεγμονών και το πρόγραμμα Vegan η Vegetarian  με 2 διαιτολόγια/μήνα και κόστος 40€ ή το εντατικό με 4 διαιτολόγια/μήνα και κόστος 80€.

* όλα τα παραπάνω πρόγραμμα παρέχονται σε 3μηνο πακέτο με επιπλέον έκπτωση.

  •  Ακόμα, υπάρχει το εποχιακό Detox and After πρόγραμμα (2 εβδομάδων) με κόστος 60€ για όσους επιθυμούν άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα.

Για Detox and After Diet Plan ρωτήστε με για επιπλέον πληροφορίες

  • Τέλος το Super Diet-23, ένα πρόγραμμα 3,5 μηνών το οποίο παρέχει την δυνατότητα απώλειας μέχρι και 23kgr. Περιλαμβάνει 2 Detox προγράμματα για εβδομάδες και 6 διαιτολόγια (ανά 14 ημέρες) για τους υπόλοιπους 3 μήνες, με κόστος 150€/3,5 μήνες.
  •  Και το Εντατικό ή της Εμμηνόπαυσης πρόγραμμα  Super Diet-23, οποίο περιλαμβάνει 2 Detox προγράμματα και 12 διαιτολόγια (ανά 7 ημέρες) για τους υπόλοιπους 3 μήνες, με κόστος 300€/ 3,5 μήνες.

Για το Super Diet-23 ρωτήστε με για επιπλέον πληροφορίες

*όλες οι παραπάνω τιμές έχουν καθοριστεί μετα από έκπτωση 50%.