Καλώς ήρθες!

Είμαι η Γεωργία Χατζηιωάννου Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με πτυχίο από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Τα προγράμματά μου ανάλογα με τον σκοπό τους, π.χ. την μέγιστη απώλεια λίπους ή την αύξηση μυϊκού ιστού έχουν στόχο την βέλτιστη υγεία, την αποτοξίνωση και την εξάλειψη των φλεγμονών του εντέρου και γενικότερα του οργανισμού, καθώς και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!

Το Diet OnLine Health Club προσφέρει 4 διαφορετικά πρόγραμμα :

Το βασικό πρόγραμμα με 2 διαιτολόγια τον μήνα (ανά 14 ημέρες) με κόστος 25€/μήνα.

Το εντατικό πρόγραμμα με 4 διαιτολόγια τον μήνα (ανά 7 ημέρες), πιο στενή παρακολούθηση και σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα και κόστος 50€/μήνα.

Το πρόγραμμα της Εμμηνόπαυσης το οποίο είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις γυναίκες στην κλιμακτήριο καθώς και για αυτές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον κύκλο τους. Περιλαμβάνει και αυτό 4 διαιτολόγια με κόστος 50€/μήνα.

Καθώς και ένα εποχιακό detox πρόγραμμα (2 εβδομάδων) με κόστος 60€ για όσους επιθυμούν άμεσα αλλά ασφαλή αποτελέσματα και για το οποίο μπορείτε να με ρωτήσετε περισσότερα.

*όλες οι παραπάνω τιμές έχουν καθοριστεί μετα από έκπτωση 50%.

** όλα τα παραπάνω πρόγραμμα παρέχονται σε 3μηνο πακέτο με επιπλέον έκπτωση.

Κάθε πρόγραμμα από τα παραπάνω έχει στόχο την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας, χρησιμοποιώντας τρόφιμα φυσικά, μεσογειακά και εποχιακά κατά το μέγιστο δυνατό, μα κυρίως είναι προσαρμοσμένο πάνω στις δικές σας ανάγκες βάση ερωτηματολογίου τρόπου ζωής και ιστορικού υγείας 40 ερωτήσεων, που μπορείτε να βρείτε παρακάτω και να απαντήσετε.